Hechtingsproblematiek behandeling omgeving Roosendaal

Hechtingsproblematiek behandeling in Roosendaal

Voor een hechtingsproblematiek behandeling voor kinderen bent u bij Iris Pedagogiek in Roosendaal van harte welkom. Vanuit mijn praktijk bied ik een op maat gemaakte en oplossingsgerichte therapie voor kinderen die moeite hebben om zich te binden. Dit kan uw eigen kind zijn, maar de behandeling is ook effectief in te zetten bij pleeg of adoptiekinderen van alle leeftijden. Voor een hechtingsproblematiek behandeling in Roosendaal sta ik dan ook graag voor u klaar.

 

Door mijn ruime ervaring in dit vakgebied verzorg ik altijd een maatwerk therapie welke volledig aansluit bij de behoefte van het kind en de wensen van u als ouder of verzorger. Een goede vertrouwensband of hechting met uw kind is niet altijd vanzelfsprekend. Als ouders wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. Dat geldt zeker voor het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Kinderen die problemen hebben met de hechting vertonen een bepaald gedrag.

 

Dit uit zich vaak in een laag zelfbeeld of overmatige boosheid en wantrouwen richting de leefomgeving. Kort samengevat betekent dit dat het kind niet voldoende op zijn of haar ouders of verzorgers vertrouwd. Om deze situatie te kunnen verbeteren, biedt een hechtingsproblematiek behandeling in Roosendaal uitkomst. Als ervaren therapeut sta ik dan ook graag voor u klaar.

Hechtingsproblematiek behandeling voor kinderen in Roosendaal

Binnen mijn praktijk bied ik verschillende behandelingen aan die de hechting en het wederzijdse vertrouwen vergroten en positief beïnvloeden. Maar, ook voor EMDR therapie in Roosendaal sta ik voor u klaar. Deze therapie kan toegepast worden voor kinderen die moeite hebben met het verwerken van traumatische gebeurtenissen of angsten. Voor EMDR in Roosendaal bent u bij Iris Pedagogiek dan ook meer dan welkom.

 

Elk kind maakt wel eens een fase door waarbij de afstand naar de ouders of verzorgers wat groter is. Als dit van korte duur is, kan dit toegeschreven worden aan de ontwikkelingsfase van het kind. Toch kunnen deze problemen langer aanhouden dan gewenst. Juist dan is het van groot belang om deze obstakels vroegtijdig te behandelen. Een hechtingsproblematiek behandeling in Roosendaal biedt daarbij uitkomst. De behandeling richt zich daarbij zowel op het kind als de ouder.

 

Zo kan de onderlinge band en het vertrouwen wat daarvoor nodig is worden herstelt. Ook het zelfbeeld van het kind wordt daarbij op een positieve manier beïnvloedt. Binnen mijn praktijk sta ik tevens voor u klaar als u gebruik wenst te maken van cognitieve therapie in Roosendaal. Neem vrijblijvend contact met mij op als u meer informatie wenst over mijn hechtingsproblematiek behandeling. Ik informeer u graag inhoudelijk over de therapie en de uitgebreide mogelijkheden.