EMDR in Roosendaal bij Iris Pedagogiek

EMDR behandeling Roosendaal

In mijn praktijk Iris Pedagogiek bent u van harte welkom als u gebruik wilt maken van EMDR in Roosendaal. Mijn behandelingen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 18 jaar. Maar, ook voor kleine kinderen tot en met een leeftijd van 6 jaar bied ik een passende EMDR behandeling in Roosendaal. Middels deze methode kunnen traumatische ervaringen bij kinderen effectief verholpen worden.

 

Een kind beschikt nog niet over de communicatieve vaardigheden en uitingen die wij als volwassen persoon wel hebben. Dat geldt zeker voor kinderen op zeer jonge leeftijd. Toch is dit van groot belang bij het verwerken van vervelende herinneringen of angsten door trauma’s. Uiteindelijk kan dit leiden tot onverklaarbare emoties welke nadelig werken voor het welzijn van het kind. EMDR in Roosendaal biedt dan een maatwerk oplossing.

 

Binnen mijn praktijk sta ik dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar een passende therapie of behandeling. Zo kunt u als ouder of verzorger bijdragen aan een positieve persoonlijke ontwikkeling van uw kind. In veel gevallen worden traumatische ervaringen niet op de juiste manier verwerkt. Dit kan in een later stadium voor problemen zorgen.

EMDR behandelingen omgeving Roosendaal

Aan de hand van deze specifieke behandeling kunnen deze negatieve herinneringen alsnog op de juiste manier verwerkt worden. Voor EMDR therapie in Roosendaal bent u dan ook van harte welkom bij Iris Pedagogiek. Ook als u gebruik wilt maken van cognitieve gedragstherapie in Roosendaal kunt u op mijn professionele hulp rekenen. Binnen mijn praktijk verzorg ik zowel diverse soorten trainingen en behandelingen.

 

Maar, ook voor een consultatie of voorlichting kunt u bij mij terecht. EMDR in Roosendaal is in te zetten bij verschillende toepassingen. Hierbij kunt u denken aan een behandeling welke erop gericht is om traumatische ervaringen of vervelende herinneringen op de juiste manier te kunnen verwerken. Denk daarbij aan kinderen die blootgesteld zijn aan huiselijk geweld, een echtscheiding of zelfs mishandeling. Maar, ook bij angst voor dieren, een ingrijpende medische ingreep of een ernstige ziekte is EMDR in Roosendaal een oplossingsgerichte therapie.

 

Op deze manier krijgt uw kind de hulp die het nodig heeft om het verwerkingsproces op een juiste manier af te kunnen ronden. Bij Iris Pedagogiek sta ik tevens voor u klaar als u gebruik wilt maken van een hechtingsproblematiek behandeling in Roosendaal. Neem vrijblijvend contact met mij op als u meer informatie wenst over EMDR in de omgeving van Roosendaal.