Cognitieve gedragstherapie in Roosendaal

cognitieve gedragstherapie Roosendaal

Voor cognitieve gedragstherapie in Roosendaal bent u bij Iris Pedagogiek van harte welkom. Vanuit mijn praktijk voorzie ik het kind altijd van een intensieve en op maat gemaakte begeleiding. De ondersteuning is daarbij uiteraard altijd afgestemd op de hulpvraag van het kind. Cognitieve gedragstherapie in Roosendaal is daarnaast breed toepasbaar. Deze behandeling werkt effectief bij kinderen die moeite hebben met de planning, concentratie of organisatie op diverse vlakken.

 

Maar, deze vorm van therapie is ook geschikt voor kinderen die hinder ondervinden van angsten, agressief gedrag vertonen of een laag zelfbeeld hebben. Binnen mijn praktijk Iris Pedagogiek sta ik dan ook graag voor u klaar als u gebruik wilt maken van cognitieve gedragstherapie in Roosendaal. De therapie heeft invloed op diverse zintuiglijke waarnemingen zoals gedachten, gevoel en het gedrag van het kind. De bestaande klachten kunnen op deze manier effectief aangepakt worden door het gedrag wat daarbij hoort te veranderen.

 

Dit kan nodig zijn omdat het kind hinder ondervindt van overmatige agressie of boosheid. De therapie is tevens effectief inzetbaar bij de verbetering van de concentratie of de omgang met vrienden en andere mensen in de directe leefomgeving. Cognitieve gedragstherapie in Roosendaal zet ik tevens in bij kinderen die te maken hebben met onnodige spanningen en stress.

Cognitieve gedragstherapie voor kinderen omgeving Roosendaal

Naast deze therapie bied ik binnen mijn praktijk ook EMDR therapie in Roosendaal aan. Natuurlijk kunt u ook op mijn ervaring en expertise rekenen voor bepaald voorlichting of consultatie. Ook voor een hechtingsproblematiek behandeling in Roosendaal bied ik een op maat gemaakte ondersteuning. Op deze manier kan er altijd op een positieve manier worden bijgedragen aan het welzijn én de persoonlijke ontwikkeling van het kind.

 

Al mijn behandelingen worden verstrekt vanuit het perspectief van het kind. Dat betekent dat de therapie altijd worden afgestemd op de problemen en obstakels die het kind ervaart. Zo ontstaat er een maatwerk ondersteuning welke altijd uitgaat van een oplossingsgerichte en actieve aanpak. of dat nu gaat om cognitieve gedragstherapie of EMDR in Roosendaal. Zowel kinderen die hinder ondervinden van angsten of moeite hebben met plannen en organiseren zijn binnen mijn praktijk van harte welkom.

 

Dat geldt ook voor kinderen die moeite hebben met de zelfcontrole. Hierbij kunt u denken aan overmatige agressie of het leren omgaan met boze gevoelens. Neem vrijblijvend contact met mij op als u meer informatie wenst over cognitieve gedragstherapie in Roosendaal of andere behandelingen. Ik vertel u graag over de uitgebreide mogelijkheden.